Door deze mentaliteit en continu persoonlijk contact zorgen we er samen voor dat uw project het

 

beste ervaren wordt. Door visualisaties van uw ontwerp en de mogelijkheid tot virtual reality kunnen we direct details goed ontwerpen.

Welkom bij 

Studio Ground to Ground

 

Strevend naar een meer circulaire bouwwereld, ontwerpen

 

we samen uw idee.

 

 

Renovatie woonboerderij te Rockanje

In dit renovatieproject wordt een woonboerderij uit 1906 gerenoveerd met de nadruk op een gemoderniseerde binnenkant. In de oude woonboerderij bevindt zich een stal, deze wordt omgetoverd tot een royale woonkamer met een plafondhoogte van wel 9 meter hoog op sommige plekken. De binnenzijde van de muren worden extra geïsoleerd door een voorzetwand lang de gehele bestaande muur te plaatsen. Dit zal ervoor zorgen dat de boerderij duurzamer is, dat de binnenkant een huiselijk gevoel heeft terwijl de buitengevel het originele karakter behoud. Ook zullen er glazen puien geplaatst worden in de voorzetwand om er zo voor te zorgen dat de opdrachtgever ook in de winter kan genieten van de nieuwe woonkamer. Dit wordt versterkt door de grotere hoeveelheid licht die binnen kan komen door de staldeuren van de buitengevel open te zetten.

 

5-2-2021 | Renovatie woonboerderij te Rockanje