Door deze mentaliteit en continu persoonlijk contact zorgen we er samen voor dat uw project het

 

beste ervaren wordt. Door visualisaties van uw ontwerp en de mogelijkheid tot virtual reality kunnen we direct details goed ontwerpen.

Welkom bij 

Studio Ground to Ground

 

Strevend naar een meer circulaire bouwwereld, ontwerpen

 

we samen uw idee.

 

 

Opbouw te Rijswijk

Deze opbouw is gemaakt voor twee opdrachtgevers die allebei graag willen uitbreiden. Aan de achterzijde van hun woningen bouwen ze twee verdiepingen hoog een nieuwe uitbouw. Deze uitbouwen zullen in hout worden opgetrokken met een duurzame gevel. De twee uitbouwen zijn gespecificeerd op de wensen van de opdrachtgevers, die zorgen voor verschillende verspringen resulterend in een speels beeld aan de achterzijde van de woningen. 

 

Eén van de opbouwen is gericht om zoveel mogelijk woonruimte te winnen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de bestaande slaapkamers groter kunnen worden maar dat er ook twee extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden in deze woning. 

 

De andere opbouw is gericht op veel buitenruimte in deze dichte stad. Op beide verdiepingen komt er een balkon terug, wat voor heerlijk veel buitenruimte zorgt in deze bovenwoning. Op de bovenste verdieping geeft de uitbouw bijna 30m2 extra buitenruimte, wat heerlijk is het gehele jaar door. 

5-2-2021 | Opbouw te Rijswijk