Door deze mentaliteit en continu persoonlijk contact zorgen we er samen voor dat uw project het

 

beste ervaren wordt. Door visualisaties van uw ontwerp en de mogelijkheid tot virtual reality kunnen we direct details goed ontwerpen.

Welkom bij 

Studio Ground to Ground

 

Strevend naar een meer circulaire bouwwereld, ontwerpen

 

we samen uw idee.

 

 

Ontwerp Leefstijlgeneeskunde centrum

Een snel groeiend centrum voor leefstijl en vitaliteit is op zoek naar mogelijkheden om uit te breiden. Met rust en veel groen in gedachte is het ontwerpproces in gang gezet. Het ontwerp is opgezet uit 2 gebouwen waar het leefstijl en vitaliteit centrum zich in het hoofdgebouw gaat vestigen. In het andere gebouw zal  een huisartsenpost gevestigd worden  om zo een compleet pakket aan zorg te kunnen bieden in de groene rand van Zwijndrecht. Tussen de twee hoofdgebouwen zullen de parkeerplaatsen liggen die door deze positionering zo veel mogelijk uit het zicht liggen. 

 

Om een rustgevende wandelroute te creëren, is er een route ontworpen bovenop de gebouwen. Deze zal het groen van het gebied benadrukken en de bezoekers een mogelijkheid geven om zich tijdens deze route te bezinnen. Dit project zal met zo veel mogelijke circulaire bouwmaterialen gemaakt worden. De constructie en gevels worden in hout opgetrokken en de daken worden groen voor optimale wateropname. Tevens zullen er ook zonnepanelen geplaatst worden boven de parkeerplaats om een energieneutraal centrum te realiseren. 

 

Naast deze grote zorg gebouwen zullen er ook een woning en twee mantelzorgwoningen op het terrein gemaakt worden, deze bebouwing zal ook in dezelfde stijl gemaakt worden.

5-2-2021 | Ontwerp Leefstijlgeneeskunde centrum