Door deze mentaliteit en continu persoonlijk contact zorgen we er samen voor dat uw project het

 

beste ervaren wordt. Door visualisaties van uw ontwerp en de mogelijkheid tot virtual reality kunnen we direct details goed ontwerpen.

Welkom bij 

Studio Ground to Ground

 

Strevend naar een meer circulaire bouwwereld, ontwerpen

 

we samen uw idee.

 

 

Cube Resorts

Dit is een uniek project waarbij het doel is om modulaire recreatiewoningen te maken die in vakantieparken kunnen worden neergezet. Door de modules is het mogelijk om schakelingen en stapelingen te maken waardoor er unieke recreatie woningen ontstaan. Het frame van de modules zal worden opgezet in staal omdat dit extreem sterk is, vrij licht van gewicht en ook nog te hergebruiken. 

 

Een belangrijk aspect van deze woningen is dat ze hypermodern moeten zijn en van alle hedendaagse technieken voorzien zijn. Tevens moeten de modules makkelijk in- en uit elkaar te halen zijn om de huisjes elke 10 jaar een nieuwe facelift en eventuele reparaties te kunnen geven. Het stalen frame kan hierdoor tientallen jaren achter elkaar gebruikt worden om CO2 impact te verminderen. 

 

Het ontwerp is helaas nog niet verder dan de concept fase gekomen omdat de fabrieken en aangesloten bedrijven ook de ruimte moeten hebben om dit aaneengesloten te kunnen fabriceren. 

5-2-2021 | Cube resorts