Door deze mentaliteit en continu persoonlijk contact zorgen we er samen voor dat uw project het

 

beste ervaren wordt. Door visualisaties van uw ontwerp en de mogelijkheid tot virtual reality kunnen we direct details goed ontwerpen.

Welkom bij 

Studio Ground to Ground

 

Strevend naar een meer circulaire bouwwereld, ontwerpen

 

we samen uw idee.

 

 

All-use Aquaculture

Dit project is een concept voor een aquacultuur-kwekerij op het land die gericht is op het gebruik van de hele vis. De Atlantische zalm groeit in fases door meerdere diepwatertanks totdat ze klaar zijn om verwerkt te worden.

Via een netwerk van pijpen wordt de vis met minimale stress naar het verwerkingsproces getransporteerd. Dit is diervriendelijker en zorgt voor maximale kwaliteit van het vlees. Bij het verwerkingsproces wordt alles van de vis gebruikt: de eieren worden verdeeld, 5% wordt bevrucht en opgekweekt, de overige 95% wordt gebruikt voor kaviaar. De ingewanden van de vis worden vermalen voor in hondenvoer, de kop en de restjes die bij het verwerken ontstaan worden gebruikt om bouillon van te trekken. Het vlees van de vis wordt in filet gesneden en op verschillende methodes verder verwerkt tot producten. De huid van de vis wordt tot leer verwerkt, wat zeer veelzijdig is en ook nog waterdicht. Het productieproces van het leer minimaliseert de geur waardoor het leer op veel manieren toepasbaar is.

15-12-2020 | Stedelijke sustainable zalm productie